The Killing en het verlies van Flames

Weinig tijd om te schrijven, avonden gevuld met kijken naar geleende DVD’s. Twintig keer een uur van the Killing. Een nieuwe verslaving is ontstaan. Vannacht laat geworden omdat het eerste deel heel goed beviel en de tweede aflevering meteen maar bekeken werd. Nu staat de drank en de hapjes klaar voor het derde stuk. Ik denk dat we deel vijf vannacht wel halen. We dompelen ons onder in de duistere kanten van Kopenhagen, de machtsstrijd in de lokale politiek en zijn benieuwd naar de ontwikkeling van Sarah Lund. Dus niet bellen of langskomen, wij zijn er even niet.

En wij hebben de Vierde Serie van Mad Men ook nog liggen, dus na The Killing blijven we gekluisterd aan ons toestel.

Leiden gewonnen van Flames, vierde kwart zakt Donar door de hoeven, zonde. Lang leve live statistics en Radio Noord.

2 opmerkingen:

  1. Het is wel lekker om een serie te hebben liggen waarvan je van tevoren weet dat hij fijn is. Geen teleurstelling, gewoon lekker kijken. Wij hebben laatst de Heimat-serie aangeschaft, heerlijk om even helemaal weg te duiken in die wereld. Maar toch na de eerste doos even een pauze ingelast. Even iets anders tussendoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel herkenbaar! Ook wij hebben The Killing verslonden, ook de tweede serie (hebben we overigens liggen, dus als je die wilt lenen..) Erger nog: wij hebben ook alle series van 24 en Prison Break bekeken. Was echt even afkicken, vooral van 24...
    Ben nu overgestapt op scandinavische boeken, ook heel verslavend. Begonnen met, hoe kan het anders, Stieg Larsson, doorgegaan met Jo Nesbo's trilogie en zijn andere boeken en nu bezig met het vierde boek van Camilla Lackberg. Sommige verslavingen mogen toch?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie op het bericht achter.