Camping contemplatie 8

Camping Contemplatie 8

De animatie op onze camping is van een fijn niveau. Gisteren werden we vergast op een optreden van een bandje. In de hoofdrol de accordeonist die op zijn instrument voor een fijne Franse sfeer zorgde. Hij werd begeleid door een bassist, drummer en een gitarist die ieder voor zich een fijn stukje konden spelen. De mensen die bij het campingrestaurantje een hapje aten zaten eerste rang. Iedereen klapte vrolijk mee. 

Vanaf onze veranda konden we alles mooi meekrijgen. Boven de muziek uit hoorden we iemand ijverig mee tikken met zijn bestek op zijn bord. We speurden nieuwsgierig in het publiek. Al snel zagen we een lange opvallende man alleen aan een tafeltje zitten. Hij bewoog mee op de maat van de muziek, al was ie telkens een tel te laat. 

Wij liepen aangetrokken door deze zonderling naar het ge├»mproviseerde podium. Met een glaasje witte wijn, genoten we van het optreden maar toch vooral van de enthousiaste muziekliefhebber. Hij was ondertussen opgestaan en danste in het rond. Zijn linkerarm hield hij om het lichaam van zijn onzichtbare danspartner, zo zwierde hij over terras van grind. Ineens was hij verdwenen. De band speelde lekker door, zonder dissonant. Toen klonk vanuit de toiletten een vals gezang. De aritmische man moest plassen en kon zich tijdens zijn sanitaire stop niet inhouden, luidkeels jodelde hij mee. Ik hoop dat hij niet al plassend zijn dansje uitvoerde, en als hij dat wel heeft gedaan wens ik de schoonmakers veel sterkte met de reiniging. 

Na twee wijntjes was de band klaar, ze kregen nog wat te eten en te drinken, verkochten enkele cd's en laadden ten slotte hun instrumenten in hun busje en verdwenen. 

Benieuwd naar de animatie van vanavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie op het bericht achter.